Pokličite nas še danes 041 52 28 28
E-poštni naslov grega@instalacije.com
Close
041 52 28 28 grega@instalacije.com
Kaj vam lahko ponudimo

Adaptacije kopalnice, stanovanja...

Ste pred težko odločitvijo, kako začeti, katerega mojstra poklicati?
Vodovodnega inštalaterja, zidarja, pečarja, mojstra za Knauf ali soboslikarja, morda tudi električarja, toda kateri naj bo prvi?...

Prenova stanovanja je vse prej kot enostavno opravilo. Že sama odločitev za prenovo je težka. Potrebnih je cel kup priprav. Kupiti je potrebno sanitarno keramiko, ploščice in še marsikaj. Potem pa iščemo mojstre. Groza! Ko ima čas vodovodni inštalater, ni pečarja in obratno. Ko uspemo uskladiti oba mojstra, ugotovimo, da potrebujemo še zidarja, montažerja KNAUF sistemov, pleskarja in seveda smo pozabili na električarja.Ob vsem tem pa se še bliža dopust, šola, izlet, mi pa obtičimo sredi priprav za prenovo.

Vse te skrbi so zdaj odveč.

Pokličite podjetje Inštalacije Grega!

Z enim klicem boste dobili vse mojstre. Grega organizira celovito storitev, ki je potrebna za adaptacijo stanovanja ali obnovo kopalnice. Z enim klicem boste rešili vse svoje skrbi. V novi kopalnici boste lahko uživali že po 10-ih dneh. Na podlagi ogleda stanovanja in vaših želja vam Grega izstavi predračun. Ogled in priprava predračuna sta brezplačna. Dogovorite se za termin začetka prenove. Podjetje Inštalacije Grega vam bo pri prenovi vašega stanovanja ali sanacij kopalnice pomagalo prihraniti čas in denar, izognili pa se boste tudi slabi volji zaradi iskanja, naročanja in usklajevanja mojstrov. Dela so opravljena strokovno, korektno in z materiali po vaših željah.